HANNA MEL

WTF THIS SUCKS

SLÄPPDATUM: 5 AUGUSTI

Hanna Mel är tillbaka med singeln wtf this sucks – en ocensurerad bekännelse om att övertänka så kallade “situationships”.

PRESSMATERIAL

LYSSNINGSLÄNK

Hanna Mel om låten:

“Denna låt handlar om att falla för personen man inte hade planerat att falla för. Det skulle ju bara vara ett casual hookup. Jag har så lätt att drömma mig bort till en värld där det blir vi, och tillslut tappar jag greppet om vad som är riktiga känslor och vad som bara händer i mitt huvud. “Wtf this sucks” är skriven som en konversation mellan mig och min hjärna. Såhär kan det låta när jag försöker reda ut situationen genom att övertänka, precis som jag alltid gör. Men det går sådär. Jag har fortfarande ingen aning om wtf det är som pågår.”

Stjärnskottet Hanna Mel är tillbaka med singeln “wtf this sucks” – som blir uppföljaren på hennes senaste samarbete med den svenska DJn och producenten “Gatby”. Nyligen tog hon sin examen från Musikmakarna (Songwriter’s Academy of Sweden) och är redan på stark uppgång i sin musikaliska karriär med samarbeten tillsammans med internationellt hyllade artister som “Initial Talk” och “Sem Thomasson”. Hon är annars ledsångare i det svenska popbandet “Vibefabriken” och jobbar som låtskrivare mot den Japanska och Koreanska marknaden under förlaget “Tonefish Music”.

Låten öppnas med en luftig och lättsam ukulele som ackompanjemang för hennes nakna bekännelser kring att övertänka olika “situationships” och att utveckla känslor för någon som bara var tänkt som ett one night stand. Därefter tar låten en mörkare vändning. Där Hannas bitterljuva teatraliska lyrik får att klinga ut bland atmosfäriska rum för att sedan brytas av med intim och kaxig sång i de explosiva refrängerna.

För mer information och intervjuförfrågningar – vänligen kontakta:

Ruben Ångqvist, Presskontakt för Hanna Mel
ruben@itiswhatitis.se
+46 70 649 76 71

Om Hanna Mel:

Hanna Melander är en 24-årig producent och låtskrivare från Asarum i Blekinge som skrivit låtar sedan hon var fjorton år gammal. Med direkta och ärliga texter som återspeglar hennes egna liv och upplevelser vill hon finnas där som stöd och inspiration för sina lyssnare. Musiken paketeras i ett minimalistiskt, mörkt, men ändå kommersiellt sound – sammanvävd bland fängslande melodier.

“wtf this sucks” släpps den 5 augusti.

Skriven av

Andreas Andersson • Cristopher Holmberg • Hanna Melander • Lina Einarsson

Producerad av

Andreas Andersson • Cristopher Holmberg • Hanna Melander • Lina Einarsson

Copyright © 2022 it is what it is, Alla rättigheter förbehållna.