Regimen laddar upp inför sommaren med “Oavsett vad” – en elektrisk tryckare som får lyssnare att slå gnistor med varandra på dansgolvet.

‘’Oavsett Vad’’ handlar om en tid före pandemin, innan världen fylldes med stängda nattklubbar och ensamhet. Med låten vill gruppen påminna om denna tid, när människor kunde förlora sig själv i en värld av musik och skiftande ljus utan att behöva oroa sig för morgondagen. Texten handlar om denna magiska plats, där främlingar finner varandra i mörkret, och alla minnen som skapas i natten.

PRESSMATERIAL

LYSSNINGSLÄNK

Regimen om låten:

Har ni någonsin haft den där känslan av att vara en slav till vardagen? Hur autopiloten hindrar oss från att fortsätta utmana oss själva? …När pandemin kom märkte vi hur mycket vi saknade sena nätter av dans bland rökmaskiner och strålkastare, tillsammans med vänner, främlingar och that special someone. Där tid och rum upphörde att existera. Vi levde för det som hände där och då – och det våra hjärtan slog för.

Vi ville ta dessa känslor och förmedla det i en låt. Alla har vi nog minnen från dessa kvällar som en bara inte kan glömma. Vi hoppas att folk kan relatera och leva in sig i det på nytt igen.

Vi ses i dimman ❤️

Sedan 2015 har man hittat Regimen i olika gruppkonstellationer. Idag består gruppen av medlemmarna Tobias Andrén, Oliver Berger och Ruben Fjellner (som precis har återvänt till bandet sedan han lämnade 2016). De östgötska killarna har sina musikaliska rötter i en musikstil som uppmuntrar till sena kvällar med oändligt dansande. Detta lever kvar i deras DNA – trots gruppens övergång till en modern fusion av musikstilar som speglar dagens musikaliska landskap. Regimen ringer in sommaren med ‘’Oavsett vad’’ som blir den första singeln i en rad av “bangers” som gruppen nu ser fram emot att släppa i år.

För mer information och intervjuförfrågningar, vänligen kontakta:

Ruben Ångqvist, Presskontakt för Regimen
ruben@itiswhatitis.se
+46 70 649 76 71

Om Regimen:

Regimen har under åren skördat stora framgångar med flera av sina låtar. Med över 15 miljoner spelningar på Spotify, där bland annat Bira Bärs sålt Guld i Sverige. Gruppen bildades först 2015 och består i sin nuvarande konstellation av Tobias Andrén, Oliver Berger och Ruben Fjellner.

“Oavsett vad” släpps den 8 april genom indiebolaget “it is what it is”.

Regimen – Oavsett vad

Text och musik
Tobias Andrén, Oliver Berger, Ruben Fjellner och Didrik Franzén

Producerad av
Tobias Andrén, Ruben Fjellner, Viktoria Söderholm, Didrik Franzén och Oliver Berger

PRESSMEDDELANDE FRÅN REGIMEN.

Copyright © 2022 it is what it is, All rights reserved.